Tillverkning av glaslösningar efter behov och önskemål

På Södra Vägens Glasmästeri har vi en fullutrustad tillverkningsverkstad till vårt förfogande. Denna ger oss flexibiliteten att ta fram lösningar utanför de vanliga standardprodukterna samtidigt som vi snabbt kan anpassa och fixa efter hand som behov uppkommer.

Egen tillverkning av glaslösningar i GöteborgUtöver den ökade effektiviteten innebär vår verkstad även att vi direkt kan producera de glaslösningar våra kunder behöver. På så sätt sänker vi kostnader genom att skära bort mellanhänder och sparar tid då vi inte behöver vänta på leverans. Till de produkter vi själva kan tillverka hör:

  • Hållbara fönster i stål och aluminium
  • Metallpartier för montage av glas i golv, väggar och tak
  • Stolpar och fästen för räcken både inne och ute
  • Glasmontrar och andra specialglaslösningar för inredning i butik och hem

Vi tillverkar åt både privatkunder och företag

Förutom våra egna glasmästare som hela tiden beställer jobb från verkstan tar vi även uppdrag direkt ifrån privatpersoner och företag samt andra glasmästerier och entreprenörer.

Tack vare en egen komplett och modern maskinpark kan vi snabbt och effektivt förbereda och leverera rätt glaslösning i tid och dessutom till skäliga priser!

Kanske har du något ni snabbt behöver eller har svårt att hitta i just den form du behöver? Hör i sådant fall av dig så tittar vi på det! Du får snabbt offert och produktionstid på ditt uppdrag. Välkommen!