Köksglas – glasskivor ersätter kakel i kök

En glaspanel är ett modernt, snyggt och praktiskt alternativ där man sätter en glasskiva som stänkskydd ovanför t.ex. diskbänken istället för kakel.

Genom att använda köksglas får man en exklusiv och modern känsla av kvalité. Dessutom är en glasskiva i kök betydligt mer hygienisk än kakel då den har en tät yta utan skarvar.

Alternativ för glaspaneler i kök

Köksglas kan anpassas efter de flesta behov och ger dessutom stort utrymme för speciallösningar och den egna kreativiteten.

Vi har erfarenhet av de flesta alternativen för köksglas. Till de mest populära hör:

  • Köksglas i GöteborgEnfärgade glasskivor som stänksskydd ovanför diskbänk, spis och bänkskivor.
  • Genomskinligt glas med färg, tapet eller motiv bakom glaset.
  • Printad glaspanel med bildmotiv tryckt på glasets baksida.

Välj rätt glas för ditt kök

Det finns flera olika typer av glas. På Södra vägens Glasmästeri tycker vi dock att det självklara valet för glasskivor i kök är ett härdat glas.

  • Härdat glas ger en hållbarhet som vida överstiger vanligt fönsterglas.
  • Vi tycker att 6 mm är en bra tjocklek på en glasskiva för kök.
  • Med rätt montering klarar ett sådant glas påfrestningarna i köksmiljöer under mycket lång tid.

Bra priser och snabb montering av köksglas

Glasskivor för kök måttbeställs. Först mäter man upp storleken, därefter var olika uttag för elkontakter o.s.v. skall sitta. Sist slipas alla kanter helt jämna. Nu är glaset redo för montering i köket.

På Södra Vägens Glas tillverkar vi själva hela köksglaslösningar i egen regi eller också beställer vi direkt från leverantör. Vi väljer alltid det alternativ som blir bäst för dig som kund.

Tack vare en fullutrustad glasverkstad, goda återförsäljarkontakter och bra volymer kan vi ofta hålla mycket bra priser på köksglas. Kontakta oss idag så tittar vi förbi för mätning och därefter en snabb offert!

Har du frågor om glasskivor för kök är du alltid välkommen att ringa eller komma förbi vår butik och verkstad i Göteborg. Vi ser fram emot att höra av dig!

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!