Starka och lätta aluminiumdörrar

En aluminiumdörr är stark, lätt, tålig och i stort sett underhållsfri. Den kan användas både som ytterdörr och innnerdörr där den tål att utsättas för stora påfrestningar och slitage. Dörren påverkas inte av av fukt och kan därmed vare sig ruttna eller rosta.

Aluminiumdörr i GöteborgAluminiumdörrens egenskaper gör den optimal för miljöer där kraven på fukt-, slitstyrka och sanitet är höga, t.ex. i butiker, restauranger, livsmedelsindustri, tung industri, kök och i offentliga miljöer.

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar, säljer och monterar vi aluminiumdörrar för flera olika behov och ändmål:

  • Aluminiumdörrar för butik och restaurang där glas och aluminium kombineras för transparens och styrka
  • Innerdörrar helt i aluminium för företag med höga krav på sanitet som kök och hygienutrymmen
  • Entrédörrar i aluminium och glas för hyreshus och bostadsrätter
  • Aluminiumdörrrar för industri med höga krav på styrka och slitagetålighet
  • Ytterdörrar i aluminium för privata bostäder
  • Måttbeställda aluminiumdörrar för särskilda ändamål och installationsmiljöer

Aluminiumdörrar med snabb leverans till bra pris

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg har vi tillverkat, sålt och monterat aluminiumdörrar i över 50 år. Tack vare vår egna fullt utrustade verkstad, goda leveranstörskontakter och stora volymer kan vi normalt sett erbjuda aluminumdörrar för de flesta behov till attraktiva priser och med snabba leveranser.

Söker du en aluminumdörr i Göteborg? Kontakta oss idag med dina frågor eller för en snabb offert. Vi ser fram emot att höra av dig!