Välkommen till en komplett verkstad för inramningar i Göteborg

Inramningar är en kombination av hantverk och konst. För att en inramning skall bli lyckad måste man förstå och behärska båda delarna. Det gör vi här på Södra Vägens inramningar i Göteborg och kan därför hjälpa er med det mesta inom inramning:

Konst, hantverk och kreativitet

När man talar om själva hantverket vid inramning så handlar det i första hand om kvalité på material och i arbete. Som certifierad inramningsverkstad kan ni lita på att vi vet vad vi gör. Dessutom har vi full tillgång på hela vår glasmästeriverkstads resurser vilket gör att vi kan jobba effektivt både i fråga om tidåtgång och kostnader.

För att en inramning skall bli riktigt lyckad krävs dock mer än bara kunskap och material. Det är därför vi älskar våra inramningar. Här handlar det om känsla för konst och stil samt en erfarenhet av vad som fungerar för olika föremål och i olika miljöer. Denna känsla och erfarenhet kan ni räkna med hos oss.

Proffsiga inramningar till bra priser

Eftersom vi har hållit på med inramningar sedan 1967 har vi lärt oss vad våra kunder behöver och vill ha. I korthet handlar det om snygga inramningar med hög kvalité på arbete och material till ett bra pris. Genom lång erfarenhet, goda leverantörskontakter och en fullutrustad verkstad kan vi leva upp till dessa önskemål.

Har du nåt du vill rama in? Bor du i närheten av Göteborg? Kom in till vår inramningsverkstad så tittar vi på vad du behöver eller slå oss en signal om du har några frågor.

Vi ser fram emot att höra av dig!