Måttanpassade duschväggar i glas

Få saker lyfter helheten i ett badrum som en exklusiv duschvägg i glas. På Södra Vägens Glas i Göteborg tillverkar och monterar vi måttbeställda duschväggar för alla ändamål.

Genom att måttbeställa och planera en duschväggs utformning själv kan man optimera utrymmet och få en helt unik och personlig lösning.

Duschvägg i glas för alla användningsområden

Oavsett om du söker en enkel och diskret avskärmning av din dusch eller en designlösning utöver det vanliga så finns lösningen hos oss.

  • Duschväggar i GöteborgDuschvägg för Walk In Shower.
  • Snedkapad duschvägg för snedtak.
  • Badkarsväggar i glas med olika infästningsmöjligheter.
  • Duschväggar med frostat glas och motivglas.
  • Duschvägg med spröjs i stilen new-york vägg.
  • Specialdesignade duschväggar med det lilla extra.

Alla våra duschväggar tillverkas i härdat säkerhetsglas. Generellt sett bör dessa inte vara tunnare än 6 mm. Vi använder aluminiumprofiler eller riktiga stålprofiler för infästning och rekomederar inte billigare plastimitationer.

Duschväggar till bra priser med snabb montering

På vårt glasmästeri i Göteborg har vi en fullt utbyggd glasverkstad där vi själva kan tillverka i stort sett allt inom glas och infästningsteknik. Dessutom har vi ett mycket gott samarbete med våra leverantörer och volymer som gör att vi kan pressa priser.

Ovanstående faktorer gör att vi kan köpa in, bygga, sälja och montera måttanpassade duschväggar till konkurrenskraftiga priser och med snabb leverens.

Kontakta oss idag med dina frågor eller ring så kommer vi ut och tittar på vilken typ av duschvägg och design som passar just dig!

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!