Måttanpassade duschväggar i glas

Få saker lyfter helheten i ett badrum på samma sätt som en exklusiv duschvägg i glas. Genom att måttbeställa och planera duschväggens utformning själv kan du dessutom optimera utrymmet och få en helt unik och personlig lösning.

Duschväggar i GöteborgPå Södra Vägens glas tillverkar och monterar vi måttbeställda duschväggar för alla ändamål. Oavsett om du söker en enkel och diskret avskärmning av din dusch eller en designlösning utöver det vanliga så finns kunskapen hos oss.

Vi tillverkar duschväggar för bl.a. följande användningsområden:

  • Walk in shower
  • Snedkapad duschvägg för snedtak
  • Badkarsväggar
  • Duschväggar med frostat glas och motivglas
  • Specialdesignade duschväggar

Alla våra duschväggar tillverkas i härdat säkerhetsglas. Generellt sett bör dessa inte vara tunnare än 6 mm. Vi använder aluminiumprofiler eller riktiga stålprofiler för infästning och rekomederar inte billigare plastimitationer.

Duschväggar till bra priser med snabb montering

På vårt glasmästeri i Göteborg har vi en fullt utbyggd glasverkstad där vi själva kan tillverka i stort sett allt inom glas och infästningsteknik. Dessutom har vi ett mycket gott samarbete med våra leverantörer och volymer som gör att vi kan pressa priser.

Ovanstående faktorer gör att vi kan köpa in, bygga, sälja och montera måttanpassade duschväggar till konkurrenskraftiga priser och med snabb leverens.

Kontakta oss idag med dina frågor eller ring så kommer vi ut och tittar på vilken typ av duschvägg och design som passar just dig!