Uterum & inglasning av balkonger i Göteborg

Ett härligt ljust uterum eller inglasad balkong är en bra investering här i vårt kalla land. Rätt utfört förlänger ett uterum eller en balkonginglasning säsongen åtskilliga månader. Om man väljer en isolerad lösning kan man njuta i sitt uterum året runt.

Inglasade uterum och balkonger i GöteborgPå Södra Vägens Glasmästeri bygger vi uterum och inglasade balkonger som som på bästa sätt binder samman inne och utemiljön. Vi väger ihop behoven av kvalité, användning, pris och värmeekonomi och skapar baserat på detta sätt optimala glasmiljöer:

  • Uterum helt eller delvis i glas.
  • Integrerade glasverandor med inneklimat.
  • Inglasning av balkonger.
  • Isolerade uterum för åretruntbruk.
  • Skjutdörrar och vikväggar i glas.
  • Glastak eller plasttak för uterum.

Inglasade uterum och balkonger med ekonomi och kvalité

Ett bra inglasat uterum eller en balkong skall först och främst tillvarata ljus och utsikt på bästa sätt. Dessutom skall den kunna stänga ute vind, vatten och kyla. Samtidigt skall det helst inte bli för varmt när solen ligger på.

Om man vill använda ett inglasat uterum på vintern måste man tänka på isolering och värmeekonomi. Detsamma gäller för uterum som riskerar att bli för varma på sommaren.

När du anlitar Södra Vägens Glasmästeri kan du vara helt lugn. Vi har byggt hundratals uterum och balkonginglasningar och vet vad som fungerar bäst.

Vi ordnar uterum och gör inglasningar över hela Göteborg

Vårt glasmästeri med tillhörande verkstad ligger i centrala Göteborg. Vi arbetar dock över hela Göteborgsområdet och har så gott som alltid projekt på gång i Mölndal, Partille, Hisingen, Torslanda, Kungälv, Kungsbacka och andra närliggande områden.

Om du funderar över ett nytt uterum eller att glasa in din balkong, kontakta oss så kommer någon av våra glasmästare vägen förbi och tittar på jobbet. Vi tar snabbt fram en offert och beskrivning av hur arbetet kommer utföras.

Våra priser är tack vare volymer och goda levarntörskontakter alltid riktigt konkurrenskraftiga. Vi är medlemmar i glasbranschföreningen och har MTK certifiering och du kan räkna med ett arbete som ger dig många njutninsfulla år i ditt nya uterum.

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!