Tillverkning och inramning av speglar i Göteborg

På Södra Vägens inramningar i Göteborg tillverkar och utför vi inramning av speglar i alla tänkbara storlekar och former.

Spegelsglas är en spännande inredningsdetalj med ett brett användningsområde och stor förmåga att påverka hur ett rum uppfattas.

Vår egen tillverkning och inramning utökar spegelsglasets användningsområden. Bara fantasin sätter gränserna.

Speglar för både funktion och dekoration

  • Rama in spegel i GöteborgRätt placerade kan speglar på ett diskret men ändå påtagligt vis göra att ett utrymme upplevs som mycket större än vad det är.
  • Genom tillverkning och inramning av personliga speglar baserade på våra kunders egna idéer skapar vi unika inredningsdetaljer som bara finns i ett enda exemplar.
  • Vi har spegelsglas i olika färger som vi kan skära till oändligt många former för att passa olika behov och idéer.
  • Speglar passar både i hemmet, för butiker och offentliga miljöer där de både uppfyller ett syfte och samtidigt utgör ett dekorativt inslag.
  • Vi har ett brett grundutbud men tillverkar även egna ramar efter behov för att kunna ta fram en spegel som passar just dina önskemål och krav.

Inramning och tillverkning med hög standard till bra pris

Om du vill ha en spegel av särskild form eller en inramning av en spegel som du redan har så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning som är både funktionell och dekorativ.

Vår verkstad är fullt utbyggd för både glasmästeri och inramningar så vi klarar det mesta. Dessutom ofta till ett bra pris. Ta med din spegel för inramning till vår butik i Göteborg eller kontakta oss för frågor eller offert!

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!