Glasdörrar för ljus och rymd

Med en glasdörr kan man stänga till och skärma av utrymmen utan att förlora ljus, insyn eller rymd i rummet. Dessutom är glas ett tåligt material i fråga om slitage och fuktbeständighet. Detta gör glasdörrar till ett överlägset val i många situationer.

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar, säljer och monterar vi glasdörrar för massor av olika ändamål. Till några av de mer populära hör:

  • Glasdörrar i GöteborgInnerdörrar i glas för kontor och offentliga miljöer.
  • Glasdörrar för dusch och badrum.
  • Glasdörrar för användning utomhus i tex uterum, verandor, växthus eller för uteserveringar.
  • Entrédörrar i glas för butiker och restauranger.
  • Ytterdörrar i glas eller i kombination glas och aluminium.
  • Glasdörrar för användning inomhus i hemmet.

En glasdörr skapar ljus i nya utrymmen och den kan stängas utan att rummet känns avskilt eller instängt. Känslan av att ytorna blir större infinner sig direkt och rummen känns mer sammanhängande.

Glasdörrar till bra priser och snabb leverans

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg har vi mycket stor och positiv erfarenhet av att sälja och montera glasdörrar för alla ändamål.

Tack vare vår egna verkstad och mycket goda leverantörskontakter kan vi dessutom göra det till bra priser och med snabb leverans – även när det rör sig om måttbeställda glasdörrar.

Är du i behov an en glasdörr i Göteborg eller vill du att en av våra glasmästare tar vägen förbi för att titta på ett jobb? Kontakta oss idag. Vi hjälper gärna till med tips och goda råd på vägen!

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!