Snygga räcken i glas och stål för inom- och utomhusbruk

Ett bra räcke skall vara snyggt, stabilt, säkert och hållbart oavsett om det skall finnas utomhus eller inomhus. Så arbetar vi på Södra vägens Glasmästeri oavsett om det rör sig om balkongräcken, trappräcken, glasräcken eller andra räcken.

Räcken i göas och rostfritt stålSom glasmästare har vi stor vana av att arbeta med olika material och genom att kombinera dessa på rätt sätt kan man skapa räcken som uppfyller kraven på både funktion och design. Med detta i åtanke säljer, producerar och installerar vi räcken i hela Göteborg för bl.a. följande ändamål:

  • Säkra trappräcken i glas och metall
  • Balkongräcken i rostfritt stål och glas för utomhusbruk
  • Glasräcken för inomhusbruk i hem, butik eller företag
  • Rostfria uteräcken för fallskydd och dekoration
  • Handledare för alla typer av ute- och inneräcken
  • Altanräcken i glas och metall eller rostfritt

Räcken till bra priser och snabb leverans i hela Göteborg

Under våra 100 år i glasbranschen har vi byggt upp bra återförsäljarrelationer. Vi finns centralt i Göteborg där vi har lager och fullutrustad tillverkningsverkstad. Detta innebär korta transporter, bra inköpspriser och snabba leveranser vilket i sin tur gör att vi kan hålla bra priser på alla våra räcken. Samtidigt kan vi leverera och installera snabbt och med minimalt krångel.

Om du behöver ett nytt räcke med hög kvalité, säkerhet och snygg design kontakta oss idag! Vi återkommer snabbt med svar på dina frågor och offert. Välkommen!