Skyltfönster och butiksfönster

Ett skyltfönster har stor betydelse för att väcka uppmärksamhet, intresse och köplust hos kunder som passerar utanför butiken. Många gånger är skyltfönstret den viktigaste kommunikationskanalen i butikens marknadsföring.

Skyltfönster i GöteborgDet första steget mot ett säljande skyltfönster är en snygg och funktionell glaslösning. Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg kan hjälpa dig med detta:

  • Snabb reparation och byte av trasiga skyltfönster.
  • Installation av nya butiksfönster.
  • Tips och råd innan du bestämmer dig.

Alla skyltfönster är inte lika

Som konsument kan det vara lätta att tro att ”ett skyltfönster är ett skyltfönster”. Så är det inte riktigt.

Butiksfönster ska ge försmak på vad som finns inne i butiken och skapa nyfikenhet hos konsumenten. Därför är det viktigt att glaset återger skyltningen på bästa tänkbara sätt.

  • För att presentera skyltningen på bästa tänkbara sätt skall ett skyltfönster vara utrustat med antireflexglas. Detta ger bästa möjliga insyn i butiken..
  • Glaset bör även vara färglöst för att ge den klaraste insynen i butiken och återge färger på ett naturligt och välkomnande sätt.

I skyltfönster kan man använda antingen härdat eller laminerat glas. För butikslokaler rekommenderas laminerat skyddsglas. Detta glas har en ingjuten plastfolie mellan fönsterglasen och fungerar som en bilruta. Vid eventuell skadegörelse eller inbrottsförsök splittras glaset men sitter fortfarande ihop vilket försvårrar intrång och förenklar uppstädning.

Butiksfönster till bra pris och med snabb leverans över hela Göteborg

Som ett av Göteborgs äldsta glasmästerier har vi lärt oss vad våra 100-tals butikskunder uppskattar i ett skyltfönster – det skall ge perfekt insyn, vara energieffektivt, inbrottssäkert och prisvärt.

Tack vare stor erfarenhet, goda återförsäljarrelationer och stora volymer kan vi leverera rätt butiksfönster till rätt pris både snabbt och enkelt över hela Göteborg. Kontakta oss idag för offert eller med dina frågor!

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!