Whiteboard i glas

En whiteboard, eller på svenska, skrivtavla i glas är det stilfulla alternativet till vanliga vita whiteboards. Istället för en intetsägande vit och ofta kladdig väggpanel får man med en whiteboard i glas en snygg inredningsdetalj oavsett miljö.

Whiteboard i glasEn annat skäl att vi på Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg gillar whiteboards i glas är att glas som material passar in i alla miljöer. De känns nästan som ett fönster och får inte rummet att kännas som ett klassrum, skola, eller konferensrum på samma sätt som en vanlig whiteboard.

Bra att känna till om whiteboards i glas

  • Vanliga whiteboards görs antingen i lackad plåt eller emaljerad plåt. Lackad plåt är det billigaste alternativet. Den blir snabbt repig, matt och tråkig. En emaljerad whiteboard har en keramisk yta vilken är hårdare. En glaswhiteboard är glaskeram rakt igenom.
  • En glaswhiteboard kan även den göras magnetisk och blir på så sätt samtidigt till en anslagstavla i glas.
  • Designalternativen för en whiteboard i glas är många. Den kan göras med lackat glas i alla tänkbara färger och dessutom som genomskinlig eller frostad.
  • Till en skrivtavla i glas använder man vanliga whiteboadpennor och den är precis lika lätt att torka av som en traditionell whiteboard.
  • En whiteboard i glas kan användas på fler ställen än traditionella skrivtavlor. Exempel på sådana är restauranger, hotell, badhus, pubar, receptioner, gym och andra platser där man vill vinna funktion utan att förlora miljöns känsla.

Skräddarsydda whiteboards i glas med snabb leverans

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg kan vi tillverka din skrivtavla i glas precis som du vill ha den. Du kan själv bestämma mått, färg, ton och struktur på glaset. Om du inte vill bestämma själv ger vi dig bra förslag på lösningar som vi vet fungerar och är uppskattade.

Om du söker en snygg och funktionell whiteboard utöver det vanliga, kontakta oss i dag. Vi kommer gärna ut och tar mått eller tittar närmare på era behov. Därefter återkommer vi snabbt med förslag och offert!