Interiör, inredning och design med kvalité till attraktiva priser

Ända sedan 1982 har vi drivit en mycket omtyckt inredningsbutik i våra lokaler på Södra Vägen där allt en gång började. När vi nu flyttar och samtidigt bygger om våra nya lokaler får även vår inrednings och butiksdrift en ny form.

Interiör och design i GöteborgVi önskar naturligtvis att vi kunnat göra allt på en gång men förstår vikten av att vara fokuserade i varje steg vi tar. Därför har vi valt att skynda långsamt med utvecklingen av vårt nya koncept för Södra Vägens Interiör och Design.

Naturligtvis vill vi inte lämna gamla och eventuella nya kunder i sticket helt och hållet och erbjuder därför tillsvidare våra kunder möjlighet att beställa inredning och designvaror genom vårt stora nätverk av leverantörer till mycket förmånliga priser.

Hitta, beställ, hämta

För att göra dina inköp så enkla som möjligt och kunna erbjuda varorna till absolut bästa pris måste vi hålla konceptet enkelt. Därför arbetar vi enligt metoden hitta, beställ, hämta:

  1. Du hittar en vara som finns hos någon av våra leveratörer
  2. Du kontaktar oss per mail eller telefon och får bästa pris på varan
  3. Du beställer varan och blir sedan kontaktad så snart den kommit. Normalt sett inom några dagar.

Våra leverantörer inom inredning och design

Genom alla våra år i branschen har vi byggt goda relationer med ett stort antal olika leverantörer inom interiör, inredning och design. Här finner du en lista på några av dem. Besök deras webbsidor för att se vad de erbjuder och kontakta oss för pris eller med andra frågor och funderingar.

Länkar till våra leverantörer av möbler och inredning

Artwood – kolonial och stilren design för inne och utomhusbruk
SVP Textil – kuddar och textiler med tidlös design och hög finish till bra priser
Lo-ika – kuddar mm i lekfylla kombinationer av färg och struktur

Titta igenom länkarna ovan eller hör av dig så hjälper vi dig att hitta det du söker. Välkommen!