Inomhus glasväggar

Att använda sig av glasväggar inomhus har länge varit ett populärt sätt att skärma av i kontorsmiljöer utan att förlora rymd och transparens.

Inomhus glasvägg i GöteborgPå senare tid har det även blivit allt mer populärt att använda en glasvägg inomhus i sitt hem. Vi har gjort ett antal inomhus glasväggar och resultatet blir väldigt bra.

Skärma av utan att förlora rymd

En glasvägg inomhus gör det möjligt att dela av ett utrymme utan att förlora vare sig ljus eller rymd. Dessutom ger glas ett exklusivt intryck åt rummet vilket gör en glasvägg användbar i många situationer:

  • Små rum och låga tak kan skapa ett instängt, nästan klaustrofobiskt intryck. Genom att byta ut en sluten vägg mot en glasvägg kan dynamiken i miljön ändras fullständigt.
  • En glasvägg kan göra en enrummare till en tvåa, öppna upp ett mörkt kök, föra in ljuset i badrummet eller skapa ett hemmakontor i en öppen planlösning.
  • Det finns dom som tycker att en glasvägg inomhus kan ge ett kallt och lite avskalat intryck. I sådant fall balanseras detta med fördel upp av färger, textiler eller andra föremål som tillför värme.
  • För den som vill kombinera den klara glasväggens transparens med den vanliga väggens avskärmning finns glas som ändrar färg genom en strömbrytare.
  • Om man vill vinna ljus men ända skärma av ett utrymme visuellt kan man sätta glas i väggens överdel eller använda frostat glas i ögonhöjd. Detta är populärt mellan t.ex. badrum och sovrum eller kök och vardagsrum.

Inomhus glasväggar till bra priser över hela Göteborg

Glasväggar konstrueras av en bärande metallkonstruktion och lamellglas. På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg har vi en komplett glas och metallverkstad. Detta gör att vi snabbt och enkelt kan prefabricera glasväggen i vår verkstad och sedan montera i ditt hem.

Vår effektiva produktion i kombination med goda leverantörskontakter och bra volymer gör att vi kan erbjuda inomhus glasväggar till bra pris och med snabb leverans över hela Göteborg. Kontakta oss idag så besvarar vi dina frågor eller också tar vi vägen förbi och tittar på jobbet.