Inomhus glasväggar

Att sätta upp en glasvägg inomhus är det optimala sättet att skärma av en yta utan att förlora ljus och rymd.

Att använda glasväggar inomhus har länge varit ett populärt sätt att skärma av utrymmen på kontor. På senare tid har det dock blivit mycket populärt att använda en glasvägg inomhus i sitt hem.

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg tillverkar och monterar vi massor av glasväggar för hem och bostäder. Inte minst har vår s.k. New York-vägg blivit otroligt populär.

Skärma av utan att förlora rymd

En glasvägg inomhus gör det möjligt att dela av ett utrymme utan att förlora vare sig ljus eller rymd. Dessutom ger glas ett exklusivt intryck. Detta gör en glasvägg användbar i många situationer:

  • Inomhus glasvägg i GöteborgSmå rum och låga tak kan skapa ett instängt, nästan klaustrofobiskt intryck. Genom att byta ut en sluten vägg mot en glasvägg kan dynamiken i miljön ändras fullständigt.
  • En glasvägg kan göra en enrummare till en tvåa, öppna upp ett mörkt kök, föra in ljuset i badrummet eller skapa ett hemmakontor i en öppen planlösning.
  • Det finns dom som tycker att en glasvägg inomhus kan ge ett kallt och lite avskalat intryck. I sådant fall balanseras detta med fördel upp av färger, textiler eller andra föremål som tillför värme.
  • För den som vill kombinera den klara glasväggens transparens med den vanliga väggens avskärmning finns glas som ändrar färg genom en strömbrytare.
  • Om man vill vinna ljus men ända skärma av ett utrymme visuellt kan man sätta glas i väggens överdel eller använda frostat glas i ögonhöjd. Detta är populärt mellan t.ex. badrum och sovrum eller kök och vardagsrum.

Inomhus glasväggar till bra priser över hela Göteborg

Våra glasväggar konstrueras av en bärande metallkonstruktion och starka, säkra lamellglas som inte splittras om de skulle få en smäll.

På Södra Vägens Glasmästeri i Göteborg har vi en komplett glas och metallverkstad. Detta gör att vi snabbt och enkelt kan prefabricera glasväggen i vår verkstad och sedan montera i ditt hem.

Vår effektiva produktion i kombination med goda leverantörskontakter och bra volymer gör att vi kan erbjuda inomhus glasväggar till bra pris och med snabb leverans över hela Göteborg. Kontakta oss idag så besvarar vi dina frågor eller också tar vi vägen förbi och tittar på jobbet.

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!