Göteborgarnas glasmästeri sedan 1920!

Här hittar du mer information om vår glasmästeriverksamhet och de tjänster vårt glasmästeri erbjuder!

Läs mer om Glasmästeriet


Södra Vägens Glasmästeri har funnits sedan 1920 då det startades av Arne Jacobsson. Företaget är än i dag kvar i familjens regi och drivs nu av Arnes barn och barnbarn.

Certifierat glasmästeri i GöteborgNär du kontaktar Södra Vägens glasmästare kan du räkna med kvalité. Vi är auktoriserade medlemmar av Glasbranschföreningen och har även MTK auktorisation.

Som göteborgarnas glasmästeri har vi lärt att oss att fixa det mesta, stort som smått och i både tid och otid. Vi ser fram emot att stå till tjänst!

Attraktiva priser och snabba leveranser

Vår långa erfarenhet av glasmästeri-yrket har lärt oss vad som är viktigt för våra kunder. Dessa kunskaper ligger till grund för vårt sätt att arbeta och vad vi erbjuder våra kunder:

  • Snabba leveranser utan en massa krångel.
  • Attraktiva priser på både arbete och material.
  • Personlig och tillgänglig service.
  • Fackmannamässigt utfört arbete och riktigt hantverk.

Med åren har vi förstått värdet av att ha kunnig och trevlig personal både på fältet och i kulisserna. Tack vare ett nära samarbete med leverantörer, stora inköpsvolymer och egen tillverkning, utan mellanhänder, kan vi erbjuda både skräddarsydda lösningar och attraktiva priser.

Våra glasmästare är aldrig långt borta

Till glasmästeriets kunder hör privatpersoner och företag i både centrum och närliggande Mölndal, Hisingen, Partille, Torslanda, Frölunda, Askim och andra grannstäder. Våra glasmästare är alltid på språng och därför aldrig långt borta.

Med hjälp av vår mångsidighet och stora erfarenhet skapar vi attraktiva och funktionella miljöer med ljus, komfort, säkerhet och energibesparing.

NÄSTA STEG:
Hör av dig direkt på 031-81 00 95 eller använd vårt kontaktformulär!

Våra tjänster