Lo-Ika kläder, skor, smycken & accessorarer

Lo-Ika kläder och smyckenLo-Ika är ett svensk varumärke med rötterna i Hovås strax utanför Göteborg. Det känns därför särskilt roligt att kunna erbjuda deras härliga produkter i vår butik.

Lo-Ika designar sina produkter utifrån måttot att “Livet skall vara kul!”. I kollektionen blandas det udda och unika i lekfulla kombinationer med starka färger och material. Samtidigt finns det skönt stilrena alternativ i lugna, jordnära färger.

På Lo-Ika har vi skapat smycken, väskor och accessoarer för alla tillfällen. Vår kollektion skall kunna bäras såväl till vardags som till fest, var för sig eller i kombinationer och av fattig eller rik. Matcha, byt ut, komplettera. Less is more and more is less!

Vårt utbud av Lo-Ika

Till vårt sortiment av produkter från Lo-Ika hör ett spännande utbud av unika sjalar, väskor, kläder, skor och smycken som ringar, örhängen, halsband och armband. I Lo-Ika´s kollektion finns även jättefina kuddar och andra dekorativa föremål.

I vår butik i Göteborg försöker vi ha ett tvärsnitt av produkter från Lo-Ika. I de fall du söker något som vi inte har i lager kan vi snabbt beställa hem detta.

Om du har några frågor eller funderingar om Lo-Ika produkter kontakta oss idag eller välkommen in i vår butik i Göteborg!